Parhaat CS:GO-vedonlyöntisivustot (2020)

Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) on pyörinyt kuvioissa nyt jo vuosikymmenen ajan, ja kyseinen peli erottuu ehdottomasti yhtenä kilpailukykyisimmistä peleistä. Mikäli haluat lyödä vetoa ja napata pienen voiton peliosaamisesi ja -ymmärryksesi ansiosta, on tästä artikkelista sinulle hyötyä. Tällä kertaa keskitymme erityisesti siihen, mitkä ovat parhaita CS:GO-vedonlyöntisivustoja ja onko vedon lyöminen sittenkään kannattavaa. Näillä puheilla, aloitetaan.

 SiteBonus 
1Hanki 100% jopa €122Pelaa
2Hanki 100% jopa €100Pelaa
3Hanki 100% jopa €100Pelaa

Näin valitset parhaan CS:GO-vedonlyöntisivuston

Parhaan CS:GO-vedonlyöntisivuston valinnassa on puhtaasti kyse perustutkimuksesta. E-urheilu ei ole monien muiden yhteisöjen kaltainen. Vaikka urheilufaneilla ei ole niin runsaasti asiaan keskittyneitä foorumeita, joissa ihmiset jakavat rehellisiä mielipiteitään, seurataan e-urheilua erittäin tiiviisti joka puolella.

Tämä pitää sisällään useita foorumeita ja sivustoja, joista merkittävin on edelleen Reddit. Kun tämä on tiedossa, on parhaan CS:GO-vedonlyöntisivuston löytäminen erittäin yksinkertaista. Sinun tarvitsee siis löytää ammattilaisen kirjoittama arvostelu – kuten ne, joita meillä on täällä tarjolla – tai katsoa, mitä sanottavaa muilla kanssapelaajilla on vedonvälittäjästä.

Redditin tapaisissa paikoissa voit olla varma siitä, että mielipiteet ovat puolueettomia – valheelliset tai mainostarkoituksissa jaetut mielipiteet kyllä kailotetaan ja kumotaan. Tässä yleisiä kriteereitä, joita voit noudattaa määrittäessäsi, onko verkkosivusto hyvä:

  • Lisenssi & maine – tämän tarkistaminen on hyvin helppoa. Menet vain sivuston alaviitteeseen ja katsot, mikä lisenssi sivustolla sillä hetkellä on. Monilla esports-vedonvälittäjillä on lisenssi lupaviranomaiselta, jonka toimipaikka on muualla kuin Suomessa. Maine on yhtä tärkeä, ja tässä viittaamme jälleen Reddittiin. Toimi asianmukaisen huolellisesti, et tule katumaan sitä.
  • Kertoimet & vedot – jotta saat rahoillesi mahdollisimman paljon vastinetta, on sinun pidettävä huoli, että asetat panoksia, joiden lopputuloksen osaat ennustaa onnistuneesti. Useimmiten pitäydytään otteluvedoissa, sillä niiden seuranta ja ennustaminen on helpompaa. Mitä tulee kertoimiin, haluat tietenkin saada reilut kertoimet niin, että sinun ei tarvitse täyttää vaatimuksia, jotka eivät ole alkuunkaan mahdollisia.
  • Bonukset – CS:GO-vedonlyöntisivustot tarjoavat sinulle bonuksia, joko tiettyyn tapahtumaan tai yleisesti ottaen. Yksi tunnetuimmista tällaisista operaattoreista on Betway, joka myös sponsoroi e-urheilujoukkuetta nimeltä Ninjas in Pyjamas.

Nämä kolme kriteeriä ovat suhteellisen riittävät, jotta voit tehdä päätöksesi ja valita luotettavan CS:GO-vedonlyöntisivuston.

Näin lyöt vetoa CS:GO-pelistä – hyödyllisiä sivustoja & tilastotietoja

Aivan kuten odottaa saattaa, tarjolla on kymmenittäin luotettavia sivustoja. Paras saattaa hyvinkin olla sama kaikkien pelien kohdalla. Tällä kertaa olemme päättäneet auttaa sinua valitsemalla muutaman kyseiseen peliin keskittyvän portaalin ja auttaa sinua kehittymään asiassa. Vastaavasti voit myös käyttää näitä sivustoja aineistona:

Tracker.gg: Tracker.gg voi auttaa sinua tunnistamaan lahjakkuuksia jo varhaisessa vaiheessa. Mikäli huomaat uusia joukkueita tai pelaajia ilmestyvän kilpailuihin, kannattaa tehdä hieman tutkimusta ja tarkistaa, miten he ovat suoriutuneet aiemmin.
HLTV: jos etsit yhteisöä, joka tarjoaa sinulle apua kaiken suhteen aina CS:GO-vedonlyöntivinkeistä oman pelaamisen kehittämistä koskeviin neuvoihin, HLTV on juuri oikea paikka.

Lopuksi, mikäli haluat käydä kunnon keskustelua CS:GO-pelistä, siihen on vain yksi oikea paikka – Reddit. Kyseinen portaali on täysin keskittynyt peliin ja kaikkeen siihen liittyvään. Vedonlyöntineuvoja sieltä ei juuri tipu, mutta kysymällä saat melkoisen monta hyvää mielipidettä.

Lisäksi olemassa on jo melkoisen monta aihetta, joten käynnissä olevien keskustelujen lukemisesta on varmasti hyötyä.

Pohjimmiltaan paras asia CS:GO-vedonlyöntisivustoissa ja pelistä vedon lyömisessä on se, että mitä enemmän tiedät, sitä parempi sinusta tulee. Tilastollisesti pelaajilla on taipumus olla hieman parempia esports-vedonlyönnissä kuin ihmisillä urheilussa yleensä. Tämä todistaa sen, että hengenheimolaisemme tietävät oikeasti, mitä kilpailullisesti pelattavan CS:GO-pelin maailmassa tapahtuu.