Parhaat Dota 2 -vedonlyöntisivustot (2020)

Dota 2 on yksi vilkkaimmista peleistä, kun puhutaan esports-vedonlyöntivaihdon kokonaismäärästä. Siksi onkin ehdottoman tärkeää tietää, millä sivustoilla voit vetoa lyödä. Tällä kertaa keskitymme parhaisiin Dota 2 -vedonlyöntisivustoihin sekä siihen, miten parhaan sivuston voi valita. Tarkastelemme myös tarkemmin sitä, miten lisäresurssit voivat auttaa sinua olemaan parempi vedonlyöjä kuin mitä ikinä osasit odottakaakaan.

 SiteBonus 
1Hanki 100% jopa €122Pelaa
2Hanki 100% jopa €100Pelaa
3Hanki 100% jopa €100Pelaa

Näin valitset parhaan Dota 2 -vedonlyöntisivuston

Esports on suhteellisen uusi osa-alue ja kilpailullisesti pelattavien videopelien tuloksista vedon lyömistä ei kaikilta osin säännellä. Yhdistyneen kuningaskunnan rahapelikomissio ja Esports Integrity Coalition (ESIC) tekevät tietenkin parhaansa, mutta myös vedonvälittäjien pitäisi tehdä reilusti enemmän. Tämän sanottuamme on tiettyjä asioita, jotka sinun pitää tarkistaa saadaksesi tietää, onko sivusto vaivasi arvoinen, kuten:

  • Onko sivustosta tehty valituksia?
  • Ovatko kertoimet mielestäsi hyvät kilpailijoihin verrattuna?
  • Onko bonuksissa liikaa rajoituksia?

Rivalry.gg tarjoaa hyvän esimerkin bonusjärjestelmästä. Kyseessä on kotoperäinen, pelkästään e-urheiluun keskittyvä sivusto. Tarjolla on jopa jokusia johdantokursseja, jotka auttavat tutustumaan vedonlyöntiin liittyvään erikoissanastoon.

Sivustolla on myös Mansaaren lisenssi. Ihanteellista olisi, jos vedonlyöntisivustolla olisi UKGC-lisenssi, mutta tämä ei ole pakollista – varsinkaan silloin, mikäli kyseinen Dota 2 -vedonlyöntisivusto täyttää yllä mainitut kriteerit.

Lisäksi Dota 2 -peliin keskittyvän vedonvälittäjän pitäisi tarjota myös hyvät kertoimet, kaikki Minor- & Major-turnaukset sekä hyvän määrän eri pelimarkkinoita. Jos aivan totta puhutaan, liian suuri markkinatarjonta saattaa tuottaa uusille pelureille ongelmia, sillä he pitäytyvät todennäköisimmin ottelun voittajan valinnassa.

Pohjimmiltaan et halua jäädä paitsi suurista tapahtumista, sillä ne tarjoavat suurimmat voittomahdollisuudet. Suosittelemme, että selaat niin pelkästään e-urheilulle omistautuneita kuin muitakin vedonvälittäjiä, jotta tiedät aina, mitkä ovat parhaat kertoimet.

Ei ole lainkaan vaikeaa tulla asiantuntijaksi Dota 2 -vedonlyönnissä. Kunhan rakastat peliä ja tarkistat muutaman seikan itse, pärjäät mukavasti. Muista, että tätä toimintaa ei ole tarkoitettu tulonlähteeksi, mutta voit silti tienata mukavan summan, mikäli olet riittävän fiksu ja kenties myös hieman onnekas.

Näin lyöt vetoa Dota 2 -pelistä – hyödyllisiä sivustoja & tilastotietoja

Voiko Dota 2 -pelin vedonlyönnissä kehittyä? Kyllä! Sitä kutsutaan ajan tasalla pysymiseksi pelin suhteen. Pelaa peliä ja seuraa peliin liittyviä tapahtumia ammattilaismaailmassa. Tarjolla on runsaasti mahtavia resursseja. Jos etsit erinomaista Dota 2 -vedonlyöntisivustoa, Reddit on yksi niistä paikoista, joissa voit piipahtaa kysymässä apua.

Lisäksi tarjolla on monia resursseja, joita voit käyttää omin päin ja saada uusinta tietoa, joka koskettaa sinua. Tällaisia resursseja ovat muun muassa:

joinDota – yhteisöportaali, joka keskittyy pelin viimeisimpiin kehitysaskeliin.
Liquipedia – toinen mahtava Wikipedian kaltainen projekti, joka keskittyy pelin kaikkiin osiin – mukaan lukien turnauspäivämäärät, tulokset, pelaajat ja paljon muuta.
GosuGamers – useista peleistä kertova uutisportaali, joka käsittelee pelin asioita hyvin yksityiskohtaisesti, mutta lähinnä uusien kehitysaskelten kannalta. Tarjolla on erittäin kattava tietokanta tulevista tapahtumista sekä aiemmista tuloksista.

Jälleen kerran Reddit on paras paikka, josta saa tietoa pelin uusimmista kehitysaskelista. Kun pidät osaamisesi ajan tasalla, kykenet hankkimaan riittävästi tietämystä, jonka avulla saat parempia tuottoja.

Sinun ei myöskään tarvitse aloittaa vedonlyöntiä saman tien. Voit odotella rauhassa kunnes tunnet olevasi sinut pelin ja nykyisen tilanteen kanssa. Piipahda GosuGamersilla tai joinDotassa ja käytä sosiaalista pelitoimintoa, jonka avulla harjoittelusta sinulta ei veloiteta oikeaa rahaa.