Tietoa meistä

Kiitos, että kävit Baribal – Suomen parhaat esports-vedonlyöntisivustot -sivuilla. Jos olet täällä, se tarkoittaa, että tarvitset hyviä esports-vedonlyöntivinkkejä. Olemme omistautuneet tarjoamaan paikkansapitäviä ja faktapohjaisia arvosteluja, vedonlyöntiennusteita sekä vinkkejä. Asiantuntijatiimimme koostuu datatieteen asiantuntijoista, esports-faneista ja tavallisista pelaajista.

EIEF:n tavoitteena on luoda maailman suurin ja luotettavin esports-vedonlyöntisivusto. Voit lyödä vetoa suosittelemiemme vedonvälittäjien luona tai voit käyttää sivustoa pelkästään tietolähteenä. Meille käy kumpikin. Esports-vedonlyöntiin ja sen toimintatapoihin liittyy runsaasti väärinkäsityksiä.

Tämän vuoksi keskitymme erityisesti tähän seikkaan. Opi e-urheilun vedonlyöntiin liittyvät perustermit ja aloita vedonlyönti parhailla CS:GO-, LoL- ja Dota 2 -vedonlyöntisivustoilla. Teemme kovasti töitä tarjotaksemme sinulla parhaat mahdolliset kertoimet ja suositukset. Tiimimme tarkkailee ja analysoi pelejä kyetäkseen tarjoamaan sinulle tarkimpia ennusteita tulevasta tärkeästä tapahtumasta, jonka avulla voit kääriä rutkasti tuottoa.

Haluamme myös muistuttaa lukijoitamme ja käyttäjiämme siitä, että vedonlyönnin on tarkoitus olla hauskaa, ei tulonlähde. Vaikka teemme parhaamme auttaaksemme sinua tekemään tietoisia valintoja, tarjoamamme tiedot ovat pelkästään olettamuksia. Muista siis tehdä päätöksiä tarjoamiemme tietojen lisäksi myös sen pohjalta, mikä omasta mielestäsi on parasta. Palvelumme tarkoitus ei ole auttaa sinua taloudellisesti. Olemme puhtaasti viihdettä tarjoava sivusto. Tämän mielessä pitäen toivomme silti, että saat esports-vedonlyönnistäsi mahdollisimman paljon irti.